Φωτιά ΤΩΡΑ στην Παλλήνη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω φωτιάς που ξέσπασε πριν από λίγο στην Παλλήνη. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Λόφος, ενώ βρίσκεται κοντά σε κατοικίες, που μέχρι στιγμής δεν απειλούνται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Στο σημείο βρίσκονται επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 22 πυροσβέστες και μία ομάδα πεζοπόρου, με επτά οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν και δύο ελικόπτερα.

Στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, φαίνεται ότι στην περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. 

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ