Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στον Βαρνάβα Αττικής, όπου μαίνεται μεγάλη φωτιά. Δύο άνδρες άνω των 60 ετών διακομίζονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας εισπνοής καπνού λόγω της πυρκαγιάς.
Το ΕΚΑΒ είναι σε αυξημένη ετοιμότητα με ασθενοφόρα πέριξ της περιοχής.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 10 απεγκλωβισμούς κατοίκων από τα σπίτια τους, καθώς παγιδεύτηκαν από τις φλόγες.
Παράλληλα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ενισχύθηκαν τόσο οι επίγειες όσο και οι εναέριες δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 165 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καμένα σπίτια στην περιοχή, ενώ έχει καεί και μία υδροφόρα που επιχειρούσε στο σημείο.
