Φωτιά στο Βελεστίνο: Ρεπόρτερ της ΕΡΤ «πέθανε» λάθος βοσκό – «Έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων την ώρα του ρεπορτάζ»

Η φωτιά στο Βελεστίνο είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκαν απανθρακωμένοι δυο συνάνθρωποί μας. Πάνω στην πίεση του ρεπορτάζ και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες είναι εύκολο να μεταφέρεις κάποια λάθος πληροφορία. Όπως η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Φρόσω Παύλου η οποία την Τετάρτη μετέδωσε ότι ο βοσκός που κατέγραψε η κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν εκείνος που βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα στο μαντρί του.

Η κυρία Παύλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο ατόπημά της, το οποίο έγινε πάνω στην πίεση του ρεπορτάζ από το μέτωπο της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές η ρεπόρτερ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον άτυχο κτηνοτρόφο, τον οποίο, όπως είπε, απαθανάτισε η κάμερα την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του.

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του.

Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ», είπε η Φρόσω Παύλου.

Εν τω μεταξύ για το περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος ο εικονιζόμενος, γράφοντας…. «για απανθρακωμένος καλός είμαι».

Εν τω μεταξύ για το περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος ο εικονιζόμενος, γράφοντας σκωπτικά «για απανθρακωμένος καλός είμαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ