Περιστέρι: Μαρτυρίες για τη φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο 65χρονος, είχε στο σπίτι φιάλες υγραερίου και γκαζάκια

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/2) στην Πυροσβεστική, εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 65χρονος ένοικος του διαμερίσματος με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού.

«Ακούστηκαν εκρήξεις»

Μαρτυρίες ενοίκων στο Open δίνουν μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, ένας ένοικος της πολυκατοικίας σημείωσε πως αρχικά ακούστηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα όχημα και στην συνέχεια οι φλόγες να επεκταθούν στο διαμέρισμα. «Ακούμε ένα δυνατό μπαμ και λέμε ότι κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά. Κατεβαίνοντας κάτω, είδαμε φωτιά στο ισόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα βρέθηκαν τρεις φιάλες υγραερίου, καθώς και 10 με 15 γκαζάκια, σύμφωνα με τον ένοικο και πρόσθεσε πως ο 65χρονος «είχε κάποια θεματάκια τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μας τα έλεγε. Οι φιάλες ήταν ανοιχτές», πρόσθεσε.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα με εννέα Πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ