Φωτιά στο Λουτράκι: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς, στο Λουτράκι Κορινθίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στα Γεράνεια Όρη, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αυτή την ώρα, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη, ενώ κινητοποιήθηκαν και δύο ελικόπτερα. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Η φωτιά μαίνεται σε δύσβατο σημείο μακριά από κατοικίες, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 3-4 μποφόρ.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς: 

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ