Φωτιά στην Σαρωνίδα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Μαύρο Λιθάρι – Δίπλα στα σπίτια έφτασαν οι φλόγες

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) στο Μαύρο Λιθάρι, στη Σαρωνίδα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Νωρίτερα, με μήνυμα που εστάλη μέσω του 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής Μαύρο Λιθάρι να απομακρυνθούν με κατεύθυνση προς την Γλυφάδα.

Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών, επισημαίνεται στην επείγουσα ειδοποίηση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, λόγω της φωτιάς είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Αθηνών-Σουνίου από το ύψος της οδού Ηλέκτρας έως το ύψος της οδού Μίνωος. Γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Λ. Καραμανλή.

Στο σημείο επιχείρησαν 55 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποίησαν ρίψεις νερού τρία ελικόπτερα.

Το πρώτο μήνυμα που εστάλη μέσω του 112, προειδοποιούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω της φωτιάς στην Σαρωνίδα.

Οι φλόγες έφτασαν δίπλα σε κατοικίες όμως η φωτιά σβήστηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Δείτε το βίντεο από το Orange Press Agency:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ