Φωτιά στην Μάνδρα: Συγκλονιστική μαρτυρία 70χρονου που εγκλωβίστηκε σε βενζινάδικο – «Με έπιασε πανικός, δεν ήξερα τι να κάνω»

Ανεξέλεγκτη είναι τις τελευταίες ώρες η πυρκαγιά που κατακαίει τη Μάνδρα Αττικής, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τους κατοίκους που παραμένουν στην περιοχή. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία 70χρονου στο enikos.gr που ήταν εγκλωβισμένος σε βενζινάδικο και δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το σημείο καθώς δεν περνούσε κανένα όχημα.

Φωτιές στην Αττική: Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Twitter με φωτογραφία από ψηλά – «Κάθε καλοκαίρι καίγεται κάθε μορφή ζωής»

Σκηνές αγωνίας και απόγνωσης έζησε ο 70χρονος κ. Ηλίας, ο οποίος έχει αναπνευστικά προβλήματα, καθώς την ώρα που οι φλόγες πλησίαζαν και απειλούσαν τον ίδιο, εκείνος είχε εγκλωβιστεί και δεν διέθετε μέσο για να φύγει από το βενζινάδικο όπου βρισκόταν, το οποίο είναι δίπλα στην εκκλησία Αγία Σωτήρα.

«Με έπιασε πανικός, έμεινα στο βενζινάδικο, είχα εγκλωβιστεί και δεν ήξερα τι να κάνω» αναφέρει ο κύριος Ηλίας στο enikos.gr, ο οποίος παρακολουθούσε από νωρίς το πρωί την εξέλιξη την φωτιά και θεώρησε πως δεν θα κινδυνεύει, ωστόσο τελικά εγκλωβίστηκε χωρίς να υπάρχει τρόπος διαφυγής.

Φωτιά στην Μάνδρα: Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Εν τέλει, λίγη ώρα αργότερα πέρασε από το σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία βοήθησε τον κ. Ηλία να απομακρυνθεί από το βενζινάδικο και τον οδήγησε προς την Μάνδρα. «Αυτή την ώρα γίνεται χαμός, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που συμβαίνει». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ