Εύβοια: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κάρυστο – Εικόνες από το Μαρμάρι – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνωστών

Ανεξέλεγκτη η είναι η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη νότια Εύβοια, σε δασική έκταση στον Φηγιά Καρύστου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, γύρω στις 4 εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση του οικισμού Κοκκίνη και του οικοδομικού συνεταιρισμός ιατρών ενώ νωρίς το πρωί, δόθηκε εντολή εκκένωσης μέσω του 112 και για το Μαρμάρι, όπου βρίσκονταν σε ετοιμότητα ένα ναυαγοσωστικό του λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος και δύο επιβατηγά πλοία.

Φωτιά Κάρυστος
Φωτιά Κάρυστος
Φωτιά Κάρυστος

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στη φωτιά στη νότια Εύβοια

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί και αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και 6 ελικόπτερα. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που φτάνουν τα 8 μποφόρ. Για τον λόγο αυτό τα τρία αεροσκάφη της Πυροσβεστικής δεν κατάφεραν να επιχειρήσουν στην κατάσβεση.

Φωτιά Κάρυστος

Κάτοικος της περιοχής έστειλε στο enikos.gr το βίντεο που κατέγραψε από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Μάλιστα, βλέποντας το μέγεθος της φωτιάς στην περιοχή της, ξεσπά σε κλάματα.

Τις φωτογραφίες από τη φωτιά έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ