Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του ανθρώπου που καταδικάστηκε για την πυρκαγιά στο Μάτι – ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτιά στην Αττική έχει αφήσει πίσω της μεγάλη καταστροφή με σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα να γίνονται κυριολεκτικά κάρβουνο.

Φωτιά στην Αττική: Απόκοσμες εικόνες από τις καταστροφές που έχει αφήσει πίσω της η πύρινη λαίλαπα – ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στο Νταού Πεντέλης, σύμφωνα με το Star, ένα από τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά είναι κι αυτό του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για την φωτιά στο Μάτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για τον άνθρωπο που πρωτόδικα έχει καταδικαστεί με τρία χρόνια φυλάκισης, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Σε δηλώσεις του στο Star, είπε: «Δεν έχω λόγια, δεν το περιμέναμε αυτό. Μας έδιωξε το 112 και ήρθα και είδα ότι είχε πάρει φωτιά».

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι γείτονές του δεν του έδειξαν καμία συμπόνια. «Αυτός ο κύριος έβαλε φωτιά με 10 μποφόρ αέρα και 40 βαθμούς. Είχαμε ξυπνήσει μέσα στη φωτιά», ανέφερε ένας στην κάμερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK