Φωτιά στην Αττική: 36 προσαγωγές και 6 συλλήψεις για πλιάτσικο στις καμένες περιοχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής οι κάτοικοι προσπαθούν να ξανασταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν τα άπειρα προβλήματα της καθημερινότητας, ανησυχώντας ταυτόχρονα και για τις συμμορίες που σπεύδουν στην περιοχή για πλιάτσικο.

Η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες για άτομα που κινούνται ύποπτα στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά στην Αττική με τον φόβο για πλιάτσικο από κατοικίες και επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές να είναι μεγάλος.

Όπως έχει γίνει γνωστό για να προστατευθούν τα κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις, έχουν δοθεί σαφείς εντολές για ενίσχυση των περιπολιών και των ελέγχων από τις δυνάμεις της αστυνομίας και συγκεκριμένα στην Ομάδα ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ και Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες στις πληγείσες περιοχές και ελέγχουν αυστηρά τα άτομα που κινούνται ύποπτα ειδικά αν δεν έχουν προφανή λόγο να βρίσκονται στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 36 προσαγωγές και έξι συλλήψεις, σύμφωνα με το Mega.

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google