Φωτιά στην Αχαΐα: Ουρές από αυτοκίνητα στα διόδια Ελαιώνα – Ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται εδώ και τρεις ώρες, οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων, που έχουν ακινητοποιηθεί στη νέα εθνική οδό, στα διόδια του Ελαιώνα, εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αχαΐα.

Όπως αναφέρει αναγνώστης του enikos.gr, χιλιάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, είναι εγκλωβισμένοι στο σημείο και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές που φτάνουν ακόμη και τα 10 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, αυτή τη στιγμή παραμένει στο σημείο ένα περιπολικό της αστυνομίας, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος ή μέριμνα για τον κόσμο που βρίσκεται εγκλωβισμένος όλο αυτό το χρονικό διάστημα, εν μέσω καύσωνα. Δεν υπάρχει νερό, ούτε τουαλέτα, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, από το Δρέπανο έως τον Ελαιώνα Αχαΐας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως επίσης και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, από το Δρέπανο έως τον Ελαιώνα Αχαΐας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ