Φωτιά στη Μήλο: Χωρίς ενεργό πύρινο μέτωπο – Παραμένουν οι επίγειες δυνάμεις – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που ξέσπασε χθες (16/06) το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ζεφύρια της Μήλου, κοντά στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά έχει περιοριστεί, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αντιμετωπίζουν ολόκληρο το βράδυ διάσπαρτες εστίες.

Το απόγευμα της Τρίτης, εστάλη μήνυμα του 112 προς όσους βρίσκονται στην παραλία Τσιγκράδο, καλώντας τους να απομακρυνθούν προς Προβατά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 οχήματα ενώ από αέρος επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρα οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή του Λιμενικού Σώματος, 10 ιδιωτικά σκάφη και 2 επιβατηγά στη θαλάσσια περιοχή Τσιγκράδο εφόσον απαιτηθεί.

Φωτιά Μήλος  Φωτιά Μήλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ