Φωτιά σε κτίριο στη Σταδίου: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Λόγω της φωτιάς που έχει εκδηλωθεί σε κτίριο επί της οδού Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας, έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πεσμαζόγλου από το ύψος της Σταδίου, καθώς και στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Σταδίου από το ύψος της Πεσμαζόγλου.

Εκκενώθηκε το κτίριο στη Σταδίου όπου ξέσπασε φωτιά – ΦΩΤΟ αναγνωστών

Εκκενώθηκε το κτίριο στο οποίο ξέσπασε φωτιά, στην οδό Σταδίου 40, στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, που προσπαθούν να διαπιστώσουν σε ποιο σημείο του κτιρίου έχει ξεσπάσει η φωτιά, καθώς οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για καπνούς στο δεύτερο υπόγειο.

Σημειώνεται πως στο κτίριο στεγάζεται τράπεζα, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν το συμβάν αφορά σε υποδομές της τράπεζας ή όχι.

Επιτόπου βρίσκονται επίσης άνδρες της αστυνομίας, που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr:

φωτιά καπνοί Σταδίου

 

καπνοί φωτιά Σταδίου

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ