Φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στην Κέρκυρα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica στο λιμάνι της Κέρκυρας. Το πλοίο είναι δεμένο στο λιμάνι του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας από τις 30 Ιανουαρίου, λόγω χειμερινής παραμονής του σε λιμάνι.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο με 8 πυροσβέστες πλήρωμα.

Από φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το λιμάνι της Κέρκυρας, φαίνεται πως το κρουαζιερόπλοιο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από τη φωτιά.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikοs.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ