Φωτιά σε εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση: Μαύροι καπνοί “σκέπασαν” τον ουρανό – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών, επί της οδού Σώρου, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο ενισχύθηκαν. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες Ο.Τ.Α. Η μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί. Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής. Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί από την Τροχαία η κυκλοφορία στη γέφυρα Λυκόβρυσης και προς Λαμία στη γέφυρα Τατοϊου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σε πρώτη φάση έδωσαν μάχη να μην επεκταθεί η φωτιά σε άλλα κτίρια, καθώς στην περιοχή υπάρχουν και άλλες βιοτεχνίες και κατάφεραν να την περιορίσουν στο εργοστάσιο, το οποίο όμως καίγεται απ’ άκρη σε άκρη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για εγκλωβισμένο άτομο στο εργοστάσιο. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική έχει αναπτυχθεί τεράστιο θερμικό φορτίο λόγω της καύσιμης ύλης, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει τον ουρανό.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ