Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη: Πυκνός καπνός πάνω από τον Θερμαϊκό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ορατός σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη είναι ο καπνός από την φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη δυτική Θεσσαλονίκη, έξω από την περιοχή της Σίνδου.

H φωτιά καίει πλαστικά και στην περιοχή υπάρχει πυκνός μαύρος καπνός, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr . Στο σημείο βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος σε δηλώσεις του συνέστησε στους κατοίκους της Σίνδου και της Χαλάστρας να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα των σπιτιών τους.

Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνεται το μαύρο σύννεφο καπνού να έχει καλύψει ήδη τον Θερμαϊκό.  Η φωτιά ξέσπασε στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, έξω από τη Σίνδο, στο δρόμο προς Χαλάστρα. Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, που προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και δεύτερη πυρκαγιά, σε χαμηλή βλάστηση στη Χαλάστρα. Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Καπνός στην Θεσσαλονίκη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ