Φωτιά σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι τραυματίστηκε 43χρονη – ΤΩΡΑ

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα 4ου ορόφου στο Χαλάνδρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ τραυματίστηκε μία 43χρονη γυναίκα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα 4ου ορόφου στο Χαλάνδρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ τραυματίστηκε μία 43χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Ρόδων 12, στο Χαλάνδρι, στις 14:16.

Αμέσως έσπευσαν, αρχικά 10 πυροσβεστικά οχήματα, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να επέμβουν μόνο 3-4 οχήματα της υπηρεσίας με 9 άντρες, οι οποίοι έθεσαν πριν από λίγο τη φωτιά υπό έλεγχο.

Στην αυλή της πολυκατοικίας βρέθηκε τραυματισμένη η 43χρονη γυναίκα, η οποία μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν έπεσε από τον τέταρτο όροφο για να σωθεί από το φλεγόμενο διαμέρισμα, ή αν τραυματίστηκε στη συνέχεια.

Η 43χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.