Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ειρήνης – Τι λέει ο αδελφός της – «Φοβάμαι για τα χειρότερα»

Αγωνία και έρευνες για την ευαίσθητη «Ρήνα» που είχε καταγγείλει κακοποίηση από τον σύντροφό της.

Η Ειρήνη Παπαγγέλου 48 χρόνων είναι η μικρότερη από τα οχτώ παιδιά της οικογένειας.

Ένα από τα αδέλφια της, μίλησε στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» για τις καταγγελίες που είχε κάνει η ίδια στην αστυνομία για κακοποίηση από τον σύντροφό της.

«Λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τώρα για ποιο λόγο, να είδε κάτι, να της έκαναν κάτι, δεν μπορώ να ξέρω. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ψάξαμε όλα τα μέρη στην ευρύτερη περιοχή, βουνά, παραλίες, ξενοδοχεία, μαγαζιά, εκκλησίες, τράπεζες, ρωτήσαμε ανθρώπους. Έχουμε καλύψει μεγάλο ποσοστό από γνωστούς, φίλους και παρέες».

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος ανέφερε:

«Έχουμε ψάξει πάρα πολύ. Το μυαλό μας πάει στο χειρότερο δυστυχώς. Αυτό είναι που φοβόμαστε. Δούλευαν μαζί με δύο αδέλφια μας σε ελαιοτριβείο. Κατά διαστήματα ήταν στη Γερμανία, δούλευε σε ξενοδοχεία.

Αρρώστησε όμως από θυροειδή, την πήγαμε σε κάποια κλινική, έκανε εγχείρηση και ήρθε ένας που δήλωσε αρραβωνιαστικός της από την Ουρανούπολη και την έβγαλε.

Συχνά τσακώνονταν, μάλωναν και διαπληκτίζονταν και κάποιο βράδυ μας ζήτησε να πάμε να την πάρουμε. Πήγαινε στην αστυνομία και έκανε καταγγελίες για την κακοποίηση που δεχόταν από αυτόν, αλλά τα έβρισκαν και επέστρεφε πάλι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ