Φως στο Τούνελ: Μυστήριο με τα δύο νεκρά βρέφη από την Κάτω Αχαΐα – «Ζήτησα γονιδιακό έλεγχο»

Μυστήριο παραμένουν οι θάνατοι δυο βρεφών της 23χρονης μητέρας από την Κάτω Αχαΐα. Τα δυο κοριτσάκια χάθηκαν μέσα σε 15 μήνες. Το ένα ήταν δύο μηνών και το άλλο μόλις είκοσι ημερών. Η μητέρα αναζητά απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο των παιδιών της, αφού δεν μπορεί να καταλάβει το τι έχει συμβεί.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» γνώριζε την υπόθεση αυτή, αλλά περίμενε συγκεκριμένα στοιχεία για την δημοσιοποίηση. Η μητέρα μίλησε από την πρώτη μέρα στην εκπομπή για όσα συνέβησαν.

Αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που έφυγε πρόσφατα στο «Αγία Σοφία»: «Το παιδί χλώμιαζε, γύρναγε τα ματάκια της και χανόταν. Την τρίτη φορά ήταν πιο σοβαρό το επεισόδιο και της αυξήσαν την δοσολογία του φαρμάκου και εγώ είπα γιατί να γίνει αυτό αφού είναι βρέφος ακόμα, λέει με ήρεμη φωνή. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα το παιδί μου έφυγε από την ζωή».

Η μητέρα ζήτησε γονιδιακό έλεγχο και αναμένονται τα αποτελέσματα. Αναφέρθηκε και στο πρώτο της παιδί το οποίο πέθανε δεκαπέντε μήνες πριν, αιφνίδια στην κούνια, χωρίς να έχουν αποφανθεί επίσημα οι αρχές για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πριν δέκα χρόνια η μητέρα είχε χάσει και την 17 μηνών αδερφή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ