Φως στο Τούνελ: Η αδελφή του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου ξέσπασε μέσω της εκπομπής – «Έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα»

Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, αδελφή του Οδυσσέα, γνωστή και ως Sadahzinia (πρώην μέλος των Active Member) είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Φως στο Τούνελ» κατόπιν των αποκαλύψεων που έφερε στο φως η εκπομπή της Παρασκευής.

Με τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Κοντά δυόμισι χρόνια από εκείνο το σκοτεινό «τροχαίο» κοντά στη Θήβα το καλοκαίρι του 2021, έφτασε η ώρα της απόδοσης ποινικών ευθυνών. Αλλά και της δικαίωσης για την οικογένεια και τους φίλους του που δεν έπαψαν λεπτό να ψάχνουν την αλήθεια για τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο.

«Εγκατάλειψη και συγκάλυψη, είναι οι δύο λέξεις που με στοιχειώνουν εδώ και δύο χρόνια. Από την πρώτη στιγμή «έπεσε» ένα πέπλο κι είναι πια ολοφάνερο – κι από αυτά που ακούω στην εκπομπή σας – ότι αυτό έγινε από υπηρεσίες που κανονικά θα έπρεπε να αποκαλύπτουν την αλήθεια και να προασπίζονται πολίτες. Αντ΄ αυτού εξαφανίζουν στοιχεία και ”θολώνουν” νερά. Αποκρύπτουν πληροφορίες και ”ροκανίζουν” τον χρόνο ώσπου να εξαντληθούμε ψυχικά ως οικογένεια. Αλλά έμαθα μέσα από όλη αυτή την ιστορία ότι οικογένεια είναι και οι φίλοι. Ο αδερφός μου αν ζούσε σίγουρα θα ήθελε να ”στιγματίσει” αυτά τα γεγονότα και να μιλήσει για την αγάπη των φίλων. Αυτό που ζητάμε είναι σταματήσει αυτό το μοτίβο. Έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, για να μην διαπραχθεί ποτέ ξανά σε κανέναν συνάνθρωπό μας».

Ειδικά για την αποκάλυψη που έκανε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την μαρτυρία ντοκουμέντο ανέφερε η αδελφή του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου:

«Είναι σοκαριστικό. Είχα κάποια στοιχεία κι από την κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ. Το γεγονός ότι τα είχε πει και στην αστυνομία και δεν υπάρχει αυτή κατάθεση είναι εξοργιστικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ