Φως στο Τούνελ: «Φώναζα στις Αρχές για βοήθεια και δεν με άκουγαν» – Όσα λέει η γιαγιά θυμάτων του κυκλώματος μαστροπείας

Στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μίλησε η γιαγιά δύο κοριτσιών που είχαν χαθεί καθώς έφευγαν από την Δομή όπου διέμεναν.

«Έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και από εκεί ξεκίνησε το δράμα. Φεύγανε από την Δομή, μιλούσαν όταν έβγαιναν με παρέες. Η μια κατέληξε να την εκμεταλλεύονται και να την εκδίδουν. Εκεί μέσα υπήρχαν κι άλλα κορίτσια που ήταν έτσι γιατί τα λέγανε μεταξύ τους. Εγώ πήγα στην Εισαγγελία να τα καταγγείλω και μου λέγανε δεν πειράζει θα ξαναγυρίσει».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ακριβώς απέναντι από την Δομή υπάρχει αστυνομικό τμήμα και μπορούσαν να δουν ότι συνέβαινε.

«Βλέπανε όσους πήγαιναν στα κάγκελα και τις έπαιρναν. Και στην Δομή όμως υπήρχε φύλακας που τις άφηνε να βγαίνουν. Οι υπεύθυνοι μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Για αυτό κάλεσα εσάς και όταν το δημοσιοποιήσατε την άφησαν. Πρέπει δηλαδή να το δημοσιεύσει μια εκπομπή για να γίνει κάτι;», λέει χαρακτηριστικά.

Με απόγνωση στην φωνή κάνει μια έκκληση να μην περάσει κανείς άλλος όσα πέρασε εκείνη.

«Να μην το περάσει άλλος γονιός αυτά που περάσαμε εμείς. Και κάτι προς τα νέα παιδιά. Ανοίχτε τα μάτια σας, κοιτάχτε την ζωή που έχετε μπροστά σας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ