Φονικό στον Μυλοπόταμο: “Ήταν προμελετημένο” λέει η αδελφή του 22χρονου – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η σύζυγός του

Λεπτό προς λεπτό περιέγραψαν το φονικό στο χωριό Αργουλιό, στον Μυλοπόταμο, η μητέρα, η χήρα και η αδελφή του 22χρονου θύματος, μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι τρεις γυναίκες αναφέρθηκαν στις παλιές διαφορές που χώριζαν τις δύο οικογένειες και στην προβληματική συμπεριφορά του δράστη κατά το παρελθόν. “‘Ηταν τόσο καλός, που βοηθούσε τους πάντες ακόμα και με ξένα λεφτά. Τον δράστη τον είχε βοηθήσει όταν εκείνος είχε κάνει εγχείρηση καρδιάς. Αυτό είναι το ευχαριστώ, να τον στείλει στο χώμα;”, δήλωσε η χήρα του 22χρονου Κωστή.

Όπως είπε η ίδια, ο αδελφός του φονιά είχε επιτεθεί στο σπίτι της με όπλο, όταν εκείνη ήταν έγκυος. “Του έκανα μήνυση είναι όλα καταγεγραμμένα. Πρόλαβα και μπήκα μέσα αλλιώς θα την έτρωγα”, δήλωσε η χήρα και συνέχισε: “Είχαν μια παλιά παρεξήγηση με τα ξαδέρφια του φονιά και ο αδερφός του φονιά είχε χτυπήσει γι’ αυτό τον άντρα μου”.

“Να φύγουν από το χωριό γιατί θα γίνουν κι άλλα”, δήλωσε η μητέρα του θύματος και συνέχισε: “Ο ξάδερφος του φονιά είχε πυροβολήσει παλαιότερα τον μεγάλο μου γιο, αλλά ήταν τυχερός και γλίτωσε.”

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη, πήρε προθεσμία ως την Παρασκευή για να απολογηθεί. Η αδελφή του 22χρονου Κώστα περιγράφει τη σκηνή της δολοφονίας, το απόγευμα της Κυριακής. “Λογοφέρανε, αλλά δεν είχαν τίποτα. Τις διαφορές τις είχε με του φονιά τον αδερφό. Είπε μια κουβέντα ο αδερφός μου, αλλά δεν πήγαινε για το δολοφόνο. Το είπε για τον αδερφό του δολοφόνου. Λύθηκε το θέμα.

Μετά κατέβαινε με το αυτοκίνητο στο δρόμο μπροστά από το σπίτι. Τον είδε και του είπε θα μαζέψεις τη γλώσσα σου ή θα στη μαζέψω εγώ; Του λέει ο αδερφός μου αν είσαι άντρας έλα. και του γύρισε την πλάτη. Κι εκείνος τον πυροβόλησε τρεις φορές. Ο αδερφός μου έπεσε ξερός. Και οι τρεις τον πέτυχαν. Δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Ήταν έγκλημα προμελετημένο”, είπε η αδερφή του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ