Φολέγανδρος: Στα χέρια της Αστυνομίας ο 30χρονος – Η δήμαρχος μιλά στο enikos.gr για το πώς τον εντόπισαν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Φολέγανδρο. Ένα 24ωρο αφού εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, οι Αρχές κατάφεραν να βρουν ζωντανό τον 30χρονο σύντροφό της, τον οποίο αναζητούσαν όλες αυτές τις ώρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας βρέθηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση και οδηγείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα που έχουν προκύψει για τον θάνατο της συντρόφου του.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr η δήμαρχος της Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου, ο 30χρονος εντοπίστηκε στη Λυγαριά, κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί και το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας. Τον είδε μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο και τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που έδειχναν οι Αρχές στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, “ο 30χρονος δεν ήθελε να παραδοθεί στις Αρχές” και για πάνω από μία ώρα γίνονταν “διαπραγματεύσεις” με τους αστυνομικούς, που τον είχαν “περικυκλώσει”. Τελικά πείστηκε να παραδοθεί και πλέον βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ