Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο καθ΄ομολογίαν δράστης – Η προκλητική δήλωση έξω από τα δικαστήρια

Την Πέμπτη στις 10 το πρωί θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή Νάξου για να απολογηθεί, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 26χρονης συντρόφου του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή με τον συνήγορό του Γιάννη Βλάχο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxotimes.gr, ο 30χρονος είχε σκυμμένο το κεφάλι και την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό για να μεταφερθεί πίσω στα κρατητήρια, είπε μόνο μια φράση στους δημοσιογράφους. “Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς”, ανέφερε, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βλάχος τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 30χρονος έχει συναντήσει τους γονείς του οι οποίοι του έχουν δώσει κάποια προσωπικά του αντικείμενα, ενώ η αδελφή του δράστη επικοινώνησε σήμερα με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς προκειμένου να της εκφράσει τα συλλυπητήρια της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιάννης Βλάχος, μιλώντας νωρίτερα στο enikos.gr, έκανε λόγο για δυσκολία επικοινωνίας που έχει με τον εντολέα του. “Τον είδα και προσπάθησα για αρκετή ώρα να μιλήσω μαζί του. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η επικοινωνία. Προσπάθησα να κάνω μια συζήτηση μαζί του, δεν ένιωσα ότι με παρακολουθούσε. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, με δεδομένο το τραγικό συμβάν, θα λάβω άμεσα γνώση της δικογραφίας και εν συνεχεία θα απολογηθεί σε έναν αμέσως επόμενο χρόνο”, τονίζει. Ερωτηθείς ο κ. Βλάχος αν θα ζητηθεί ψυχιατρική γνωμάτευση για τον 30χρονο ανέφερε “Θα ζητήσω από ανθρώπους αρμοδιότερους εμού να λάβουν γνώση της κατάστασης. Θα αιτηθούμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 30χρονος και να ληφθούν υπόψη όλες οι σχετικές παράμετροι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ