Φωκίδα: ΒΙΝΤΕΟ σοκ από το φριχτό δυστύχημα – Μπροστά στην κόρη της απανθρακώθηκε η 67χρονη οδηγός

Νέες εικόνες από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή (20/8) στην Φωκίδα. Μία γυναίκα 67 ετών με καταγωγή από την Αράχωβα έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λεωφορείο, το οποίο μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς, στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Φωκίδα: Νεκρή γυναίκα σε φρικτό τροχαίο – Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Το αυτοκίνητό της ανετράπη λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και πήρε φωτιά. Δυστυχώς, η ίδια δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το όχημα και απανθρακώθηκε. Το tvstar.gr μεταδίδει ένα βίντεο από την στιγμή που το όχημα έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι εικόνες προκαλούν σοκ και κόβουν την ανάσα.

Οι εικόνες από το σμπαραλιασμένο και καμένο όχημα είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

 

Στο μπροστινό αυτοκίνητο επέβαινε η κόρη της 67χρονης

Το λεωφορείο με τους τουρίστες βγήκε εκτός πορείας και ακινητοποιήθηκε δεξιά στον δρόμο, σε μία προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει την σύγκρουση. Πέντε από τους 34 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Άμφισσας για τις πρώτες βοήθειες και προκειμένου να υποβληθούν στις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Ακόμη μία τραγική λεπτομέρεια, είναι ότι μπροστά από το όχημα της 67χρονης κινείτο ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η κόρη της άτυχης γυναίκας

Προανάκριση για το τρομακτικό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο. Η κίνηση διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Πηγή ΦΩΤΟ: lamiareport.gr, tvstar.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ