Φωκίδα: Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε σε γκρεμό – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Τραγωδία στη Φωκίδα. Νεκρός ανασύρθηκε ο χειριστής της μπουλντόζας που ανατράπηκε και έπεσε σε γκρεμό, στην Ερατεινή Φωκίδας. Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 70χρονος είχε μεταβεί κοντά στο χωριό του την Αμυγδαλιά, προκειμένου να βοηθήσει στις φωτιές, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπουλντόζα έπεσε στον γκρεμό. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χειριστή, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

Σε σχετική ανακοίνωση, το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας αναφέρει ότι “την 15:25 της σήμερον διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας με το ΕΚΑΒ, άνδρας ηλικίας 70 ετών, κάτοικος Αμυγδαλιάς Δωρίδας, χειριστής μηχανήματος GCP (μπουλντόζας), μετά από πτώση σε γκρεμό στη περιοχή Ρεντζού Ερατεινής του Νομού Φωκίδος, με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του”.

Πατέρας δύο παιδιών – Πήγε να βοηθήσει στη φωτιά

Ο άτυχος 70χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. “Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του….”, είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πώς έγινε το δυστύχημα και έφυγε η μπουλντόζα στον γκρεμό. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, ο 70χρονος χειριστής να έχασε τον έλεγχο του μηχανήματος GCP.

Οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι για τον χαμό του και όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο της προσφοράς, που αγαπούσε πολύ τον τόπο του και πάρα το προχωρημένο της ηλικίας του έτρεξε να βοηθήσει, όπως έκανε πάντα στις δύσκολες καταστάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ