Φοιτητές καταδικάστηκαν για βανδαλισμούς

Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών οι δύο φοιτητές που είχαν συλληφθεί για βανδαλισμό... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Φοιτητές καταδικάστηκαν για βανδαλισμούς

 

Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών οι δυο φοιτητές που τον Αύγουστο του 2012 συνελήφθησαν για βανδαλισμούς στα γραφεία του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής, καθώς μεταξύ άλλων είχαν σκίσει ελληνικές σημαίες.

“Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα. Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι” τους είπε η εισαγγελέας Σερρών που ζήτησε, κατά την αγόρευσή της, την καταδίκη τους σε δύο χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.

Η δίκη των δύο φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών, που ανήκουν στην Οργάνωση “Αναρχοαυτόνομο Στέκι Φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών”, διενεργήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσία περισσότερων των πενήντα ανδρών της Αστυνομίας, καθώς και μελών της Χρυσής Αυγής, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερών Αντιεξουσιαστών.

Εκκρεμεί και άλλη δίκη των δύο φοιτητών για “Παράνομη βία” και “Έργω εξύβριση” που θα εκδικαστεί τον προσεχή Οκτώβριο.

 

 Πηγή:ΑΜΠΕ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.