Φλώρινα: Στον εισαγγελέα η 57χρονη για τον βαρύ οπλισμό – Έχω εμμονή με συλλογή οπλικών συστημάτων, υποστηρίζει ο σύζυγός της

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα η 57χρονη για τον βαρύ οπλισμό που εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διαμένει με τον 54χρονο σύζυγό της, στην Φλώρινα.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν όπλα, οπλοπολυβόλα, πυρίτιδα, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και άλλα οπλικά συστήματα, ενώ κι άλλος οπλισμός εντοπίστηκε κρυμμένος στην σκεπή της κατοικίας.

Ο γιος του ζευγαριού σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε πως η μητέρα του αλλά και ο ίδιος δεν γνώριζαν την ύπαρξη όλων αυτών των οπλικών συστημάτων υπογραμμίζοντας ότι «ο πατέρας μου είναι εθνοφύλακας και βραβευμένος σκοπευτής από τον στρατό. Δεν έχει ποινικό μητρώο και ποτέ δεν μας έδειξε ότι ασχολείται με κάτι παράνομο».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ζευγαριού, Δημήτρης Στεφανίδης, σημείωσε ότι «τα όπλα που βρέθηκαν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πουθενά, δεν εμπλέκεται με οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια ή κάτι παράνομο όπως ακούγεται».

Ο 54χρονος, ο οποίος δηλώνει συλλέκτης τέτοιων οπλικών συστημάτων, πρόκειται να απολογηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου. Όπως λέει, δεν εμπλέκεται σε κάποια παράνομη ενέργεια και έχει εμμονή με συλλογή τέτοιων οπλικών συστημάτων, όπως και άλλων αντικειμένων που κατά καιρούς συλλέγει στην αυλή του σπιτιού του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ