Φάρσαλα: Φίδι… ξεκουραζόταν σε μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Έναν… απρόσκλητο επισκέπτη βρήκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, δύο γυναίκες στα Φάρσαλα, το απόγευμα της Κυριακής. Αντίκρισαν συγκεκριμένα ένα φίδι κουλουριασμένο στο μπαλκόνι τους, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο οικοδομής, στο κέντρο της πόλης. 

Αρχικά, το φίδι εντόπισε εντόπισε η γειτόνισσα, η οποία και ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Το φίδι -πιθανότατα δεντρογαλιά- είχε βρει… την ηρεμία του μεταξύ της γλάστρας και του τοιχίου του μπαλκονιού, ακριβώς κάτω από τα κάγκελα.

Πριν από την γειτόνισσα, “αντιμέτωπος” με το φίδι είχε βρεθεί και ο σκύλος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, με αποτέλεσμα να γαβγίζει ασταμάτητα, σύμφωνα με το ifarsala.gr.

Η ίδια κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι πυροσβέστες του κλιμακίου Φαρσκάλων επιχείρησαν να πιάσουν το ερπετό. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους, ωστόσο, το φίδι μετακινήθηκε και έπεσε κάτω στο έδαφος.

Στη συνέχεια, εκπαιδευμένος πυροσβέστης, με ειδικό κοντάρι και εξοπλισμό περισυνέλεξε το φίδι και το τοποθέτησε μέσα σε έναν σάκο, με σκοπό να το αφήσει ελεύθερο ξανά πίσω στη φύση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ