Φάρσα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου: Συνελήφθη τουρίστας που ανακοίνωνε καθυστερήσεις πτήσεων

Κάτι το αλκοόλ, κάτι οι χαρούμενες διακοπές που έκανε στη Ζάκυνθο, ο νεαρός τουρίστας από τη Βρετανία έκανε πλάκα στο αεροδρόμιο του νησιού, ανακοινώνοντας ότι οι πτήσεις είχαν καθυστέρηση.

Ο νεαρός ήταν και γαλαντόμος. Ανακοίνωνε καθυστερήσεις έξι ωρών. Όταν ανακοίνωσε εξάωρη καθυστέρηση πτήσης για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, κάποιος τον κατάλαβε και αποφάσισε να τον μαγνητοσκοπήσει. Αλλά ο νεαρός δεν φοβήθηκε την κάμερα και συνέχισε την πλάκα.

Ύστερα από λίγο ανακοίνωσε καθυστέρηση έξι ωρών για την πτήση με προορισμό το Μάντσεστερ. Εκεί τα πράγματα σοβάρεψαν. Οι συνοδοί εδάφους συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένη πτήση για Μάντσεστερ, ενώ οι επιβάτες είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί σημειώνονταν εξάωρες καθυστερήσεις.

Το σκηνικό ξεκαθάρισε όταν άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου και ένας αστυνομικός συνέλαβαν τον νεαρό. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νεαρός έχασε την πτήση του. Αρχικώς συνελήφθη και κατασχέθηκε το διαβατήριό του. Μάλιστα του ανακοινώθηκε ότι θα μείνει στο αεροδρόμιο τρεις μέρες. Μετά από μερικές ώρες του επιτράπηκε να φύγει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.