“Φαντάσματα” αποφασίζουν για τον Δήμο Ξάνθης

“Φαντάσματα” αποφασίζουν για τον Δήμο Ξάνθης

 

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί πλέον το φαινόμενο να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ξάνθης με άδειες καρέκλες και την πλειοψηφία των συμβούλων να αποχωρούν στη μέση της συνεδρίασης, ενώ εκκρεμούν σημαντικά προς συζήτηση θέματα τα οποία… εγκρίνονται.

Στο ίδιο έργο θεατές και το απόγευμα της Τετάρτης, με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο  να έχει αποχωρήσει… σχεδόν δέκα και πλέον θέματα πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διαβάζει τις εισηγήσεις των θεμάτων, και να προχωρά στην έγκριση αυτών.

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι που έμειναν μέχρι το τέλος της συνεδρίασης δεν ξεπερνούσαν τους πέντε, τα θέματα εγκρίνονταν κανονικά, παρουσιάζοντας σίγουρα μια άκρως προσβλητική για τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου εικόνα. 

Ενδεχομένως και εφόσον βρίσκουν βαρετές τις συνεδριάσεις θα περίμενε κανείς να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ώστε οι θέσεις τους να καλυφθούν από τους επιλαχόντες, που ενδεχομένως επιδείξουν περισσότερο ζήλο για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και θα απαξιώνουν με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τη λειτουργία του πλέον σημαντικού οργάνου του δήμου Ξάνθης. 

 

Πηγή: thrakitoday.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ