Facebook για σκύλους!

Facebook για σκύλους!

Τα σκυλιά έχουν το δικό τους facebook! Ιδρυτής της πρώτης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους είναι ένας Θεσσαλονικιός που με το dogbook απαντά δυναμικά στο δημοφιλές facebook, ενώνοντας τους ιδιοκτήτες τετράποδων αλλά και τους επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα με κατοικίδια.

«Στο dogbook συνυπάρχουν αρμονικά απλοί ιδιοκτήτες σκύλων με επαγγελματίες του χώρου. Εκεί μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις, να επιλύσουν τους ενδεχόμενους προβληματισμούς τους, αλλά και να ενημερωθούν για επερχόμενες εκδηλώσεις και εκθέσεις για σκύλους. Επιπλέον, το dogbook δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να φτιάξουν δικές τους σελίδες και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βιντεάκια με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους τους.

Οι επαγγελματίες με τη σειρά τους, με τις σελίδες που δημιουργούν, προβάλλουν το έργο τους ή την επιχείρησή τους άμεσα, αποτελεσματικά, αλλά κυρίως εντελώς δωρεάν» λέει ο εμπνευστής της πρωτοποριακής ιστοσελίδας Αλέξανδρος Δαμανάκης.

Η εγγραφή είναι απλή και οι ιδιώτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα σκυλοπροφίλ με τα στοιχεία τους και το όνομα του ζώου τους. «Βάλαμε κατηγορίες για να είναι εύκολη η πλοήγηση. Ο χρήστης μπορεί να οργανώσει πολύ εύκολα το υλικό για τον σκύλο του, τα βίντεο ή τις φωτογραφίες και με ένα κουμπί να κοινοποιήσει πολύ εύκολα το υλικό στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα» τόνισε ο ιδρυτής του dogbook.

Πηγή: Δημοκρατία 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ