Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των Μολδαβών στη Βάρη – Από πίσω κρύβεται η μεγαλύτερη συμμορία μαφιόζων της Ευρώπης

Στην εξιχνίαση δύο διαφορετικών περιστατικών δολοφονιών ανθρώπων της νύχτας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η μία έγινε τον Ιανουάριο του 2020 στα Βλάχικα της Βάρης, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε στην Κέρκυρα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Συγκεκριμένα, η πρώτη μαφιόζικη εκτέλεση, έγινε μέσα σε ταβέρνα, στην οποία μπούκαραν οι δύο δολοφόνοι και σκότωσαν δύο μαφιόζους Μαυροβούνιους, οι οποίοι κρύβονταν στην Ελλάδα, μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Η δεύτερη εκτέλεση δύο μαφιόζων, επίσης Μαυροβούνιων, έγινε στην Κέρκυρα, όπου και κρύβονταν σε μία βίλα που είχαν νοικιάσει, και τους σκότωσαν δύο άντρες μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τέσσερις ήταν μέλη της μαφίας του Μαυροβουνίου, και μάλιστα, οι δύο μαφιόζοι που βρίσκονταν στην Βάρη, ήταν οι αρχηγοί της μαφίας. Όμως, τους κατηγορούσαν ότι δεν παρέδωσαν ένα φορτίο 200 κιλών κοκαΐνης, και από τότε τους κυνηγούσαν τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να τους σκοτώσουν, γιατί πίστευαν πως την πούλησαν αλλού, και κράτησαν τα χρήματα. Έτσι, προκειμένου να γλιτώσουν, ήρθαν και κρύφτηκαν στην Ελλάδα.

Έχουν γίνει 8 συλλήψεις ατόμων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα (1), στην Σερβία (5) και στην Ισπανία (2). Πρόκειται για Σέρβους και Μαυροβούνιους. Το τμήμα του Ανθρωποκτονιών συνεργάστηκε με τις αντίστοιχες αστυνομίες της Σερβίας και της Ισπανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι και αυτοί μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης, και εκτιμάται, πως πρόκειται για την μεγαλύτερη συμμορία εμπόρων ναρκωτικών, νονών της νύχτας, εκβιαστών και ανθρώπων ,που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, που δρα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, και έχει σκοτώσει περισσότερα από 45 άτομα.

Σημειώνεται πως η υπόθεση θα παρουσιαστεί αύριο (Παρασκευή, 29/02) στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ