Εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού στην Αντίπαρο: Κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος o φίλος του τουρίστα που συνεπλάκη με τον αστυνομικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ανάπηρος κινδυνεύει να μείνει, όπως μετέδωσε ο Alpha, ένας 19χρονος ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες ο γιο του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος λίγες ώρες μετά τη συμπλοκή του φίλου του με τον αστυνομικό στην Αντίπαρο και αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής.

«Το παιδί είναι παράλυτο στα πόδια. Γίνεται πολύ μεγάλη μάχη να ανακτηθεί το πάνω μέρος του κορμού, δηλαδή να μην οδηγηθούμε σε τετραπληγία. Η οικογένεια έχει υποστεί σοκ. Όλοι είναι επικεντρωμένοι στην εξέλιξη της υγείας του. Η ζωή όλων έχει αλλάξει ριζικά. Βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του περιστατικού. Τραυματισμένο σε αυτή τη κατάσταση. Έκθεση αναφέρει πτώση από 4-5 μέτρα. Από πληροφορίες που έχουμε, δεν υπάρχει τέτοιο ύψος κοντά στο σημείο που βρέθηκε» είπε φίλη της οικογένειας του στην εκπομπή», ανέφερε στην εκπομπή Alpha Παντού φίλη της οικογένειας.

«Ο σκοπός της δημοσίευσης είναι να βρεθεί κάποιος. Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Η οικογένεια ζητάει κάποια πληροφορία από οποιονδήποτε αν είδε ή αν άκουσε κάτι ώστε να μάθουν πως συνέβη»,πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ