Εξαρθρώθηκε σπείρα: ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Τρύπησαν τοίχους και οροφές για να βρουν τα κλοπιμαία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην Αττική και συγκεκριμένα σε Αυλώνα και Μαλακάσα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πάνω από 30 κλοπές είχαν πραγματοποιήσει τα μέλη της και έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τρία άτομα. Δείτε στο βίντεο αστυνομικούς που τρυπούν με τρυπάνια τους τοίχους και τις οροφές από γυψοσανίδα, για να βρουν τα κλοπιμαία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κυρίως από οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού Αττικής.

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στην περιοχή των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, συνελήφθησαν τρία (3) μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ατόμων, τα οποία αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, τελεσθείσες και σε απόπειρα από άτομα που έχουν ενωθεί για το σκοπό αυτό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση καθώς και ληστρική κλοπή.

Δείτε το βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ