Εξαπατούν τους τουρίστες;

“Προσοχή σε ολους τους ταξιδιωτες που περνουν απο Λευκαδα και χρησιμοποιουν τις τοπικες κρουαζιερες με σκοπο να κολυμπησουν στο Πορτο Κατσικι. Οι υπευθυνοι των πλοιοων υποσχονται μεσα στον κολπο και δυνατοτητα των επιβατων να κατεβουν και να κολυμπησουν μεσα στον περιφημο κολπο. Ειναι παραπλανηση και δεν λενε αληθεια. Οταν φτασει το πλοιο εκει,προφασιζονται λογους ασφαλείας λογω επιδεινωσης καιρου, καλουν τους επιβατες να παρουν μονο φωτογραφιες απο μακρυα και ακυρωνουν την σταση για κολυμπι γι αλλη παραλια ,κυριως της Ιθακης. 
Η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα τα πλοια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ απο το Λιμεναρχείο να προσεγγιζουν τον κολπο και να κατεβαζουν τους επιβατες για μπανιο ,Αυτο μου ξεκαθαρισε Αξιωματικος του Λιμεναρχειου οπου απευθηνθηκα για παραπονα. Το λιμεναρχειο επισης μου δηλωσε οτι συνεχως οι υπευθυνοι καποιων απ αυτα τα πλοια τρωνε χρηματικες καμπανες,ομως εξακολουθουν να παραπλανουν και να εξαπατουν τον κοσμο.
Η φωτο ειναι σημερινη και απεικονειζει πλοιο που ασχολειται με το..σπορ και που για ευνοητους λογους εχω καλυψει την ονομασια του. Υπαρκτη και συγκεκριμενη ειναι ομως και η καταγγελια μου στο Λιμεναρχειο Λευκαδας.”

Exit mobile version