Εξαπάτηση με χρυσές λίρες

Εξαπάτηση με χρυσές λίρες

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 58χρονη, για απάτες κατ’ εξακολούθηση.  Αναζητούνται άλλοι δύο συνεργάτες της.

Σε βάρος της 58χρονης γυναίκας και σε βάρος δύο ημεδαπών συνεργών της, ενός 72χρονου και ενός 63χρονου, που αναζητούνται, εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης του 23ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Αθηνών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και για άμεση συνέργεια σε απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα και οι δύο άντρες που καταζητούνται, προσέγγιζαν ημεδαπούς και τους έπειθαν να τους καταβάλλουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να μετατρέψουν σε χρυσό μεγάλο αριθμό λιρών που είχαν στην κατοχή τους, ισχυριζόμενοι ότι σαν αντάλλαγμα θα τους έδιναν το τριπλάσιο του ποσού που τους είχαν καταβάλλει.

Μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαπατήσει τρεις ημεδαπούς, από τους οποίους είχαν αποσπάσει συνολικά χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τα 160.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ