Εύβοια: Βγήκε όπλο έπειτα από διασκέδαση σε μπαρ – Ο απλήρωτος λογαριασμός και ο άγριος ξυλοδαρμός

Σοβαρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ ένας έβγαλε το όπλο του και χτύπησε με την κάνη έναν από τους εμπλεκόμενους στον καβγά. 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν μία παρέα ανδρών πήγε για διασκέδαση σε γνωστό μπαρ της περιοχής, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα Eviathema.gr.

Οι θαμώνες έκαναν έναν “βαρβάτο” λογαριασμό και λίγες ώρες αργότερα αποχώρησαν χωρίς να τον πληρώσουν, συνεχίζοντας τη διασκέδασή τους σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί της Κυριακής οι άνδρες αποχωρώντας και από το δεύτερο κατάστημα κατέληξαν σε φούρνο της περιοχής για να φάνε μετά το ξενύχτι. Απ’ έξω τους εντόπισε ο υπεύθυνος του πρώτου καταστήματος, που συνοδευόταν από προσωπικό του καταστήματος.

Οι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους, ενώ ο ένας έβγαλε όπλο και με την κάνη του άρχισε να χτυπά στο κεφάλι και το σώμα τον έναν από την παρέα των θαμώνων. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο τοπικό Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Παραμένει αδιευκρίνιστο, εάν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ