Εύβοια: Στιγμές τρόμου στα Ψαχνά – Αυτοκίνητο καβάλησε πεζοδρόμιο και παρέσυρε ότι βρήκε μπροστά του – ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου διαδραματίστηκαν στα Ψαχνά Ευβοίας, το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στην πλατεία, μπροστά από το 1ο Δημοτικό σχολείο, με πρωταγωνιστή έναν οδηγό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, ήταν περίπου 21:00 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο, μάρκας BMW πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την οδό Αβάντων.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο απρόσεκτος χειρισμός του οδηγού, είχε σαν αποτέλεσμα, το όχημα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο μπροστά από το σχολείο και να παρασύρει τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων καθώς επίσης να ξηλώσει και την ταμπέλα διάβασης μαθητών που βρίσκεται εκεί, λόγω του σχολείου.

Ο οδηγός πάνω στον πανικό διέφυγε αμέσως από το σημείο με όσους βρίσκονταν στο σημείο να παρακολουθούν σοκαρισμένοι το περιστατικό.

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα. Πρόκειται για σημείο όπου περνάει αρκετός κόσμος καθημερινά, μαθητές τις πρωινές ώρες, ενώ αρκετοί θαμώνες τρώνε ή πίνουν τον καφέ τους στα καταστήματα.

Στην παρακάτω φωτογραφία ντοκουμέντο μπορείτε να δείτε κομμάτι του προφυλακτήρα του οχήματος, το οποίο έσπασε κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης:

Δείτε βίντεο λίγο μετά το ατύχημα στα Ψαχνά Ευβοίας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ