Ευρυτανία: Θρήνος για τον 46χρονο εργαζόμενο του ΕΚΑΒ που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Το τελευταίο τηλεφώνημα στην σύζυγό του

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του 46χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό στον Προυσό της Ευρυτανίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/2).

Ο 46χρονος κινείτο με την μηχανή του στην Ε.Ο. Μονής Προυσσού – Αγρινίου, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέληξε στον γκρεμό. Μάλιστα, τηλεφώνησε ο ίδιος στην σύζυγό του, χωρίς να μπορεί να διευκρινίσει την ακριβή θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το τηλεφώνημα προς τη γυναίκα του έγινε στη 1:40, όταν την ενημέρωσε ότι με τη μηχανή του έχει πέσει σε γκρεμό, αλλά δεν μπορούσε να της πει ακριβώς την τοποθεσία.

Από εκείνη την ώρα, ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 46χρονου, που ήταν διασώστης του ΕΚΑΒ Καρπενησίου.

Συνολικά 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), εννέα αστυνομικοί με τρία οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο, προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο.

Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί του Σαββάτου, ο άνδρας εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει εάν ο 46χρονος ζει, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ