Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απαντάει στις φήμες περί εγκυμοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη,

Την ενόχλησή της για τις φήμες που την ήθελαν με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο να περιμένουν το πρώτο τους παιδί εξέφρασε στην Real Life η

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, όπου παρουσιάστηκε το θέμα της ανακαίνισης του σπιτιού τους, άφησαν να εννοηθεί ότι η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος ίσως πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς, εικάζοντας ότι φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο. Λάδι στη φωτιά έριξε και μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου με ένα καρότσι για μωρά, ενώ η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της Ευρυδίκης προς το φυσικό καστανό ίσως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ανάλογες φήμες κυκλοφορούν κατά καιρούς τα τελευταία δύο χρόνια, φέρνοντας σε αμηχανία το ερωτευμένο ζευγάρι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Realnews είχε εκφράσει την ενοχλησή της για τις φήμες που την ήθελαν να ξεσπιτώνεται. «Τι λύσσα κακιά είναι αυτή με το σπίτι; Δεν μετακομίζουμε. Δεν μένουμε στο Φάληρο. Κι αυτό δεν ξέρω πώς έχει προκύψει. Είμαστε στο βόρεια προάστια», είχε πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τους υπαινιγμούς που έκαναν λόγο για παιδικό δωμάτιο μαζί με την ανακαίνιση.

Πηγή: Real Life

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.