Έβρος: Μετανάστες κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Κινητοποίηση παρατηρήθηκε στον Έβρο από τους Τούρκους σε τέσσερα σημεία. Όπως αναφέραμε πρώτοι στο enikos.gr, τα τρία σημεία είναι το Τυχερό, κοντά στο Διδυμότειχο, στο Πέταλο και στο Σοφικό. Το τέταρτο σημείο είναι οι Καστανιές, όπου παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό στον φράχτη, έχουν καταγραφεί δεκάδες λεωφορεία από την πλευρά της Τουρκίας να μεταφέρουν κόσμο προς τον καταυλισμό του Παζάρ Κουλέ, στην Ανδριανούπολη. Αστυνομία και Στρατός παρακολουθούσαν την τουρκική στρατοχωροφυλακή να ενισχύεται κυρίως σε αυτά τα τέσσερα σημεία και ταυτόχρονα πληροφορίες να επιβεβαιώνουν κινήσεις μεταφοράς μεταναστών με λεωφορεία στην Ανδριανούπολη αλλά και άλλους δύο καταυλισμούς, στα Ύψαλα και την Κεσάνη. Όπως θα δείτε στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το Τυχερό φαίνονται μετανάστες να βρίσκονται συγκεντρωμένοι και ακούγονται φωνές.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.