Ευρεία επιχείρηση για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών – 4 συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας κλίμακας επιχείρηση από την ελληνική αστυνομία, σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές, για την εξάρθρωση διεθνούς σπείρας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εγκληματική οργάνωση επιχείρησε να εισάγει στην χώρα μας μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό στη συνέχεια να τη διοχετεύσει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις συλλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα ένα φορτηγό, λίγο πριν αναχωρήσει για Ιταλία, το οποίο μετέφερε 210 κιλά κάνναβης. Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός, ενώ παράλληλα οι αρχές έχουν συλλάβει έναν Έλληνα στη Θεσσαλονίκη και ένα ακόμη άτομο – επίσης ελληνικής καταγωγής – στη Γερμανία. Ο άνδρας που συνελήφθη στη Γερμανία φέρεται να ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών.

Στην ευρεία επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος συμμετέχουν η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές, αλλά και η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε επίσης:

Οργή από τον αδελφό της παιδοψυχιάτρου: «Τα παλικάρια λένε την αλήθεια ρε» – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ