Έβγαλε το σκύλο βόλτα και παγιδεύτηκε σε φρεάτιο

Έβγαλε το σκύλο βόλτα και παγιδεύτηκε σε φρεάτιο

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η καθιερωμένη βραδινή βόλτα μιας νεαρής κοπέλας  με τον σκύλο της, καθώς κατέληξε στα Επείγοντα του εφημερεύοντος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο λόγος για 21χρονη από την Λάρισα, η οποία το βράδυ της Κυριακής, χωρίς να προλάβει να συνειδητοποιήσει το πώς, βρέθηκε εγκλωβισμένη σε ένα φρεάτιο – «παγίδα».

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές της κοπέλας και ενημέρωσαν την Αστυνομία που με τη σειρά της ειδοποίησε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό της κοπέλας.

Σημειώνεται ότι στην αρχή οι περίοικοι θεώρησαν ότι ο τραυματισμός της 21χρονης προήλθε από διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το θύμα καλούσε σε βοήθεια γιατί εγκλωβίσθηκε το πόδι της στο φρεάτιο.

«Έβγαλα για βόλτα το σκυλάκι μου και χωρίς να το καταλάβω πώς, βρέθηκα με το δεξί μου πόδι, μέσα στο φρεάτιο». «Ήταν βράδυ και στην άκρη του δρόμου, έξω από το σχολείο, τα χόρτα “σκέπαζαν” το φρεάτιο και δεν το είδα».

Είτε από κακοτεχνία, είτε από παλαιότητα «το καπάκι του φρεατίου υποχώρησε, ενστικτωδώς διατήρησα κάπως την ισορροπία μου και ευτυχώς δεν έπεσα μέσα και με τα δυο πόδια». «Πέφτοντας», συνεχίζει η 21χρονη «το βαρύ καπάκι του φρεατίου, μου σκέπασε το δεξί μου πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια αλλά δεν άκουγε κανείς. Το σκυλάκι μου με έσωσε! Μάλλον φοβήθηκε που με είδε έτσι, πανικοβλήθηκε και πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένουμε και άρχισε να γαβγίζει. Είναι ένα μικρό, μόλις 6 μηνών, τζακ ράσελ τεριέ και οι γείτονες που το άκουσαν να γαβγίζει, κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει και πως δεν θα το άφηνα μόνο του τέτοια ώρα. Με άκουσαν να φωνάζω και ειδοποίησαν την αστυνομία».

Η νεαρή Λαρισαία μεταφέρθηκε στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του εφημερεύοντος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να έχει τραυματιστεί σοβαρά. 

 

Πηγή eleftheria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ