Έβαλαν χειροπέδες σε “καμάκια”

Στη σύλληψη συνολικά 7 ατόμων-πέντε επιχειρηματιών και δυο… καμακιών- προχώρησε η αστυνομία στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο. Οι συλλήψεις αφορούσαν παραβάσεις σε καφετέριες και μπαρ, λειτουργία σε πισίνες χωρίς άδεια, άγρα πελατών και παραβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η επιχείρηση “σκούπα” ξεκίνησε με τη σύλληψη ενός 32χρονου που εντοπίστηκε να λειτουργεί στον προαύλιο χώρο ξενοδοχείου, δύο πισίνες χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.  Στη συνέχεια συνελήφθη ένας 47χρονος στο Πισκοπιανό καθώς και εκείνος λειτουργούσε πισίνα χωρίς άδεια στον προαύλειο χώρο των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων του.Με χειροπέδες κατέληξαν και δύο 39χρονοι καθώς εντοπίστηκαν να λειτουργούν τις καφετέριες τους χωρίς να έχουν άδεια απο το δήμο. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη χτες το βράδυ και ένας 36χρονος.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν χτες βράδυ και δυο Βρετανοί 35 και 21 ετών για “καμάκι”. Ειδικότερα, σε  γενόμενο αστυνομικό έλεγχο,  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Κέντρο διασκέδασης – Μπαρ», κατελήφθησαν να βρίσκονται έξω από το κατάστημα και με χειρονομίες να υποδεικνύουν – προτρέπουν διερχομένους, να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης από το εν λόγω κατάστημα.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Πηγή:prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ