Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο 79,5 χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, με θύμα έναν 54χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας.
- Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας.
- Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα επί του οδοστρώματος. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας.
Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) στο 79,5 χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη.
Δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 54χρονος, εξετράπη της πορείας της και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας.
