Εθνική Αθηνών-Λαμίας: Κλειστές δύο λωρίδες λόγω ανατροπής νταλίκας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται αυτήν την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς μια νταλίκα έχει ανατραπεί στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστές είναι αυτήν την ώρα δυο λωρίδες με τα αυτοκίνητα να διέρχονται μόνο από μία λωρίδα με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πληροφορίες αναφέρουν τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν μέχρι και τη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.