Έρρικα Μπρόγιερ: Θλίψη στον ελληνικό κινηματογράφο – Πώς την αποχαιρετούν συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ

Μύθο δημιούργησαν στον ελληνικό κινηματογράφο η Έρρικα Μπρόγιερ μαζί με την αδερφή της Μαργαρίτα. Ξεκίνησαν την καριέρα τους στην εφηβεία κάνοντας φωνητικά στον Γιάννη Βογιατζή. Ένα βράδυ τις είδε ο Μίμης Τραϊφόρος και ξεκίνησε η κινηματογραφική ζωή τους.

Ο Γιάννης Βογιατζής είπε για την Έρρικα Μπρόγιερ: “Την είχα γνωρίσει προ πάρα πολλών ετών στο σπίτι της. Μας είχε κάνει το τραπέζι αρκετές φορές με τον Κώστα που συνεργαζόμαστε χρόνια. Την εκτιμούσα ιδιαίτερα για το ήθος της, το ταλέντο της, την ομορφιά της και την άψογη πάντοτε εμφάνισή της και την αυστηρότητα που είχε. Δεν ήταν να καταπιάνεται με μικροπράγματα, δεν ήταν κουτσομπόλα. Άξιζε τον σεβασμό όχι μόνο τον δικό μου αλλά και ολόκληρου του ελληνικού θεάτρου. Είναι μεγάλη απώλεια αυτή”.

Η Μπέσσυ Μάλφα σημείωσε: “Είμαι συντετριμμένη, την αγαπούσα πολύ πολύ, την αγαπάω πολύ πολύ! Είναι τεράστια απώλεια. Ένας σπάνιος άνθρωπος, σπουδαία καλλιτέχνις, ευγενής από την κορφή ως τα νύχια κυρία, σπουδαία κυρία”.

Η νυν σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, είπε: “Τους ανθρώπους που αγαπάμε και θυμόμαστε δεν τους παίρνει ο θάνατος, μένουν στη μνήμη. Έτσι και η Έρρικα είναι στην καρδιά μου και την αγαπάω πάρα πολύ”.

Το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ