Ερμού: «Το παιδί δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό το θέμα» λέει ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα (05/03) ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη κοπέλα στην Ερμού. Η απολογία του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως της επιτέθηκε θεωρώντας πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί.

«Όλος ο κόσμος αυτό δεν ήθελε; Όχι μόνο εγώ ως πατέρας. Το παιδί δεν θέλει να ακούει τίποτα για αυτό το θέμα, και μας είπε να μην μιλάμε. Όταν έρθει η ώρα θα της μιλήσουμε να είστε σίγουροι» ανέφερε ο πατέρας της 22χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. Η 22χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν. Ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη της φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ