Ερευνά τη μετατροπή του «κακού» σε καλό «λίπος»

Ερευνά τη μετατροπή του «κακού» σε καλό «λίπος»

Διαβάστε στο www.ellines.com

Τον μηχανισμό με τον οποίο τα κύτταρα του λευκού λίπους, που θεωρείται το «κακό λίπος», μετατρέπονται σε κύτταρα καφέ «καλού» λίπους σε ένα ζωντανό οργανισμό κατάφεραν να ανακαλύψουν για πρώτη φορά επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και μία Ελληνίδα βιολόγος, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχη.

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

www.ellines.com  – H Πρώτη Διαδικτυακή Χώρα στον Κόσμο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ